Вода подготвена на овој начин ги убива клетките на ракот

Објавено: понеделник, 7 март 2016 во 17:49
Spread the love

Во организмот рамнотежата на ПХ вредноста ја одржуваат белите дробови и бубрезите, па ако нема рамнотежа на киселост  доаѓа до појавување на рак.

Секој организам е од алкална природа од 7.35 и 7.45 пх вредност.

Алкална вода направена на следниот начин ја прави токму та рамнотежа, го подобрува работењето а мозокот и органите.

Се подготвува на следен начин:

Лажица хималајска сол

литри пречистена вода

исечкан лимон состојките ставете ги во стаклено шише и оставете да стојат преку ноќ, а секое утро пијте по една чаша на празен стомак.