Платите на околу 2.000 функционери дополнително ќе бидат зголемени до 400 евра, поскапуваат околу илјада производи

Платите на околу 2.000 функционери – министри, заменици-министри, пратеници, судии, градоначалници, раководители, советници и други избрани и именувани лица од...

Повеќе ...

Разузнавач ќе сведочи во Конгресот во врска со НЛО: „Имаме технологија што не потекнува од Земјата“ (ВИДЕО)

Сослушувањата за неидентификувани воздушни феномени, кои често се нарекуваат „УАП“ или „НЛО“, ќе се одржат следната недела пред американскиот Конгрес,...

Повеќе ...
Страна 1 од 51 1 2 51

Connect With Us