(Видео) Господ ми даде сила, ја фатив за уши и успеав да ја турнам, раскажа сточарот кој беше нападнат од мечка

Директорот на ЦУК, Стојанче Ангелов, се сретна и разговараше со повредениот Цане Србиновски, 61-годишник, жител на село Дреновци во Општина...

Повеќе ...

Дванаеесет години од убиството кај Смилковско Езеро, ниту власта од СДСМ, ниту власта од ВМРО-ДПМНЕ не успеа да ги екстрадира убијците од Косово

Поминаа дванаесет години од едно од најгрозоморните убиства во историјата на Република Македонија. На 12 април 2012 година беа убиени...

Повеќе ...
Страна 1 од 502 1 2 502

Connect With Us