Избор на уредникот

Сакс: Го бомбардиравме Белград за да ја распарчиме Србија и да создадеме нова држава Косово каде што имаме воена база

едумдесет и осум дена го бомбардиравме Белград. Апсолутно лош потег. Бомбардиравме една европска престолнина цели 78 дена, изјави професорот Сакс....

Повеќе ...
Страна 1 од 397 1 2 397