Мистерии

ВИДЕО: НЛО мина низ порта над ЦЕРН?!

Група американски туристи, кои ја посетиле областа во близина на ЦЕРН забележале еден по малку необичен феномен.

ЦЕРН е истражувачка организација во Женева, Швајцарија, каде се наоѓа најголемиот акцелератор на честички во светот.

Во овој акцелератор се судираат честички со брзина блиска на брзината на светлината, а научниците се обидуваат да откријат од што се состои универзумот и како настанал.

Сепак, резултатот од овој експеримент ги изненадил дури и научниците од ЦЕРН, а поединци тврдат дека тој експеримент би можел да биде катастрофален по целото човештво.

Пред извесно време на интернет започнаа да се шират информации дека ЦЕРН започнал да привлекува и НЛО, а со оглед на тоа дека се појавила снимка на која на небото се гледа еден необичен вител.

Може да се забележи дека облаците привлекуваат со некоја необична сила, а во еден момент се појавува чуден летачки објект.

После тоа објектот исчезнува и се се враќа во нормала.

Погледнете:

Поврзани вести

Back to top button