ВИДЕО: Кучиња се пресметаа со голема змија за да ги заштитат сопствениците

Објавено: сабота, 9 јули 2016 во 09:18
Spread the love

Според податоците на Американското друштво за тропска медицина и хигиена, секоја година од последица на змиско каснување, во Индија умираат 46.000 луѓе.

За среќа едно семејство од индискиот град Салем со вакви кучиња чувари не треба да се грижат, дека неповикана змија ќе ги изненади.

Погледнете во видеото како две кучиња се пресметуваат со големата змија.