ВИДЕО – Со стар „Опел Кадет“ го остави зад себе возачот на „Ауди“

Објавено: сабота, 9 јули 2016 во 09:29
Spread the love

Опел Кадетот кој го гледате пред себе е многу силна машина.

Претставен во далечната 1965 година, Опел Кадет B тогаш бил естетски добро обликуван автомобил и со одличен мотор.

Овој автомобил е пример за својата класа и е првиот Опел кој зад себе оставил Ауди.

Погледнете: