Студенти – Аплицирајте за работа во САД со 2018 денари

Објавено: понеделник, 25 декември 2017 во 15:21
Spread the love

СТУДЕНТИ – АПЛИЦИРАЈТЕ ЗА АМЕРИКА СО 2018 ДЕНАРИ
KOUZON WORK AND TRAVEL AMERICA – 2018
ДАЛИ СТЕ ДОБРИ МАТЕМАТИЧАРИ ? – пресметајте го попустот што следи

Во пресрет на новата 2018 година, за која сите ние ( заедно со Вас Почитувани студенти ) имаме големи надежи дека ќе биде по просперитетна и поуспешна од 2017 година , тимот на Коузон Work & Travel Америка , ОДЛУЧИ

ДА ВЕ ИЗНЕНАДИ – СО ИЗВОНРЕДНА ПОНУДА, последна за 2017 година .

ШТИ ВИ НУДИМЕ ???
Аплицирајте во периодот од 25-29 декември со ПОПУСТИ ЗА :

АПЛИКАЦИЈА – 2.018 ДЕНАРИ , наместо досегашните
3.000 денари
ГАРАНТИРАНА ЦЕНА ОД 2017 – ЗА УПЛАТИ ДО 15
ЈАНУАРИ .

Оваа привилегија е бенефит за Вас , бидеќи нема да има никакво покачување на ВКУПНАТА ЦЕНА НА ПРОГРАМАТА ДО 15 ЈАНУАРИ.- Попуст од 2.017 денари
Симболиката на оваа понуда е во тоа што сакаме среќно да ги прославите 2-те Нови години , онаа на 31 Декември и онаа која се слави на 15 Јануари ( позната како Стара Нова Година ).

Во Ваш ( финансиски ) интерес е да аплицирате во неделава што следи и да си ги обезбедите двата попусти , првиот од 982 денари и вториот попуст од 2.017 денари .
За да биде оваа понуда уште поприфатлива за Вас , Вие ќе МОЖЕТЕ ДА АПЛИЦИРАТЕ ПРЕКУ Е-МАИЛ , без да доаѓате во нашите канцеларии.

Доволно е да ни испратите е-маил на [email protected] – со назнака , ЗА НОВОГОДИШЕН ПОПУСТ – и Вам местото ќе Ви биде загарантирано .
Но не и само тоа – ако имате да платите почетна апликација ОК , ако не тоа ќе го направите после Нова година до 15 Јануари 2018-та

Подобра понуда од оваа во моментов – ЗДРАВЈЕ!!!
Да споменеме дека Ве очекуваат околу 570 слободни работни места кај 312 РАБОТОДАВЦИ.
Изборот е Ваш ……… одлучете и аплицирајте, заштедете во старата за да можете да патувате во Новата 2018 година