Коузон

No Image

Koузон летен детски камп

Летна едукативно спортска програма за деца од 7-17 годишна возраст. Коузон создаде УНИКАТЕН приод кон заедничкото живеење, спортување и дружење на децата од Македонија со…


No Image

Летна работа и патување во Америка

СТУДЕНТИ – ЛЕТНА РАБОТА И ПАТУВАЊЕ ВО АМЕРИКА АПЛИЦИРАЈТЕ И „ОСВОЈТЕ “ НОВИ ИСКУСТВА ПРОСЛЕДЕНИ СО НЕЗАБОРАВНО ЛЕТНО ДОЖИВУВАЊЕ Work & Travel America и годинава…


Студентска летна работа во Германија

Почитувани студенти, На наше огромно задоволство, Ве известуваме дека рокот за аплицирање за Летната студентска програма Work & Travel Germanija е продолжен до 25ти март,…


No Image

ЗАПОЗНАЈ ЈА АМЕРИКАНСКАТА КУЛТУРА ПРЕКУ РАБОТА, СПОРТ И ДРУЖЕЊЕ

Студентите се најголеми амбасадори на културната размена во државите во кои патуваат , студираат или времено работат . Нашите учесници од Work and Travel Америка…


No Image

ЗАПОЗНАЈ ЈА АМЕРИКАНСКАТА КУЛТУРА ПРЕКУ РАБОТА, СПОРТ И ДРУЖЕЊЕ

Студентите се најголеми амбасадори на културната размена во државите во кои патуваат , студираат или времено работат . Нашите учесници од Work and Travel Америка…


No Image

Летна работа за студенти во Германија

ЛЕТНА РАБОТА ЗА СТУДЕНТИ ВО ГЕРМАНИЈА Почитувани Студенти Во соработка со Државниот завод за вработување на Република Германија , Коузон Студентски сервис Ви нуди ексклузивна…


No Image

Македоците повторно ќе можат да работат на најголемите светски бродови – плата од 1.200 до 4.500 долари

МАКЕДОНИЈА ПОВТОРНО НА БЕЛАТА ЛИСТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ МАКЕДОНСКИТЕ МОРНАРИ СЕ ВРАЌААТ НА НАЈГОЛЕМИТЕ БРОДОВИ НА СВЕТОТ Деновиве повторно се отворија вратите за Македонските морнари. По…


No Image

Есклузивно: Можност за работа на најдобрите бродски компании со македонски пасоши

„WELCOME BACK НАЈДОБРИТЕ CRUISES БРОДСКИ КОМПАНИИ ПОВТОРНО ВРАБОТУВААТ МАКЕДОНЦИ ROYAL CARIBBEAN CRUISE LINE & CELEBRITY CRUISES“ По пауза од 4 години, Коузон повторно ги отвара…


No Image

Странска компанијата вработува

НАЈДОБРАТА СВЕТСКА СПА КОМПАНИЈА – ИНТЕРВЈУ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СКОПЈЕ 25-26 Септември ИМАТЕ ЖЕЛБА ЗА НОВ ПРЕДИЗВИК ВО ЖИВОТОТ ? ДАЛИ СТЕ РАЗМИСЛУВАЛЕ ЗА ПАТУВАЊЕ…


Обезбедени 240 нови работни места

Изборот е Ваш – ресторани, хотели, разни продавници… Коузон повторно им излезе во пресрет на студентите – ОБЕЗБЕДИ 240 РАБОТНИ МЕСТА И ТОА ЗА МАКЕДОНИЈА,…