Станува збор за измама: Овој статус не го споделувајте на Фејсбук

Објавено: вторник, 29 декември 2015 во 19:09
Spread the love

Верувале или не, со копирањето и објавуањето на неколку зборови на вашиот Фејсбук статус нема да влезете во „барабанот“ за освојување на милијарди долари, кои Марк Цукерберг наводно ги подарува во доброволни цели.

fejsbuk-fejsbuk

Ако на Фејсбук сте виделе вакви статуси, треба да знете дека се работи за измама.

Марк нема да донира 99 проценти од своето богатство за сиромашните, ниту ќе подари милиони за некој споделен статус.