Руски специјалци упаѓаат во блиндиран мафијашки автомобил

Објавено: недела, 17 април 2016 во 11:55
Spread the love

Мафијаши во Русија мислеле дека доколку се сокријат во блиндиран автомобил ќе можат да се спасат.

Погледнете како Руските специјалци успеале да се справат во нив.