Путин едвај се воздржа: Ја гушна Елена, а потоа се скрши! (ВИДЕО)

Објавено: петок, 29 јули 2016 во 12:58
Spread the love

Владимир Путин го организираше традиционалниот прием во Кремљ за 114 спортисти пред тргнувањето на Олимписките игри во Рио.

Меѓутоа, меѓу нив се најдоа и суспендираните натпреварувачи, меѓу кои беше и Елена Исинбаева. Таа нема да се натпреварува во Рио де Жанеиро бидејќи е суспендирана, а таа одлука ја потресе и неа и рускиот претседател! Солзите не изостанаа.

– Не отстранија без докази, нагло и грубо. Не ни дадоа шанса да се браниме и да докажеме дека не сме виновни – рече двојната олимписка шампионка во скок со стап, која се расплака пред Путин. На основа на фотографиите од настанот можеме да заклучиме дека и Путин бил на раб на солзи.

Претседателот на неутешната Елена ѝ пружи прегратка и утеха, а во налет на емоции, за малку ќе се расплачеше.Инаку, Елена Исинбаева поради забраната на ИОК не смее да настапи во Бразил, каде што планираше да ја заврши кариерата.