Временска прогноза за месец август

Објавено: петок, 29 јули 2016 во 13:27
Spread the love

Во август не очекуваат претежно сончеви денови и релативно виаоки температури. Временската прогноза за секој ден во месец август можете да ја погледнете на табелата.

vremenska