Преку вакцинирање, заразени 30 милиони луѓе со рак и сида!

Објавено: вторник, 20 февруари 2018 во 21:45
Spread the love

Научникот од фармацевтската компанија „Мерек“, доктор Маурис Хилеман, неколку години пред својата смрт направил аудиоснимка во која отворено признава дека вакцините со кои се вакцинирани повеќе од 30 милиони луѓе во светот биле контаминирани со леукемија, рак и СИДА.

На снимката се слуша смеење од страна на неговите колеги, исто така научници, кои потоа велат дека со тие вакцини ќе се вакцинираат Русите, ќе ги „напумпале“ со тумори, за да им помогнат на Американците да победат на олимпијадата.

„Тоа не е никаква теорија на заговор, тоа е вистината во која учествував“, изјавил Мерек, кој немал поим дека еден ден медиумите ќе ја имаат оваа снимка во свои раце затоа што тогаш немало интернет. Веројатно мислел дека снимката ќе остане тајна затоа што на прашањето зошто не ја каже вистината во медиумите, тој одговорил:

„Се разбира дека тоа не смее да се даде во јавност! Тоа е афера внатре во научната заедница!“

Со други зборови, ги поттикнал научниците да ја прикријат застрашувачката вистина. И покрај тоа што снимката постои и може цела да се преслуша, досега не ја објавил ниту еден медиум.

Медиумите се потплатени од фармацевтската индустрија, која и понатаму го поддржува масовно вакцинирање со непроверени отрови и многу опасни вакцини, кои, според зборовите на многу независни научници, содржат непроверени и по човечкото тело опасни токсини.

Зошто медиумите би ја сокриле оваа снимка ако работат за благосостојба на човештвото? Се разбира, на прашањето одговор нема, па на крајот јасна е спрегата на фармацевтите, медиумите и на крај депопулистите (луѓе кои се залагаат за намалување на бројот на луѓе на планетата), а кои во голема мера ја финансираат токму вакцинацијата, додека понекогаш луѓе како Бил Гејтс отворено признаваат дека вакцината служи првенствено за убивање!

Признанието можете да го слушнете во видеото во продолжение: