Новогодишното беснеење на мигрантите во Берлин (Видео)

Објавено: вторник, 3 јануари 2017 во 19:26
Spread the love

Кога треба да се пишува за мигрантите, најчесто се помислува на нивната непосакувана состојба во која за жал ги донесе војната во Сирија, но некогаш и тие знаат да се покажат во поинакво светло и да ја злоупотребат помошта која им се дава.