Најдобрата светска СПА компнија вработува професионални кадри од Македонија

Објавено: среда, 17 јануари 2018 во 12:52
Spread the love

Заработете фантастични суми додека патувате низ целиот свет.
Коузон со гордост ви ја претставува Steiner Leisure, компанијата која вработува професионалци во нивните СПА центри на повеќе од 150 бродови низ сите мориња и океани.

ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ:
– Фризери
– Фитнес тренери
– Маникир техничари
– Масери
– Козметичари
– Акупунктура терапевти
– Доктори за естетска медицина

Разговорен англиски е потребен за сите позиции. Аплицирајте сега на [email protected]
LIVE YOUR DREAM WITH KOUZON