Религија

Страшно пророштво на Мајка Исидора за крајот на светот

Мајка Исидора од манастирот Сисојевац во Парачин во 2001. година претскажала за времето кое доаѓа. Нејзината приказна е актуелна и по повеќе од десет години. Таа предвидела и предупредила на многу лоши случувања.

Таа објаснила дека “ништо не е важно, важен е само Бог”.

Така, Мајка Исидора предвидела катастрофа поради која нема да има живот на земјата. Земјата нема да раѓа, дождови нема да има, водата ќе исчезне…

Погледнете го видеото и претскажувањето на Блажено упокоената Мајка Исидора:

Поврзани вести

Back to top button