Огласи

Живеј и работи во Чикаго

Работа од соништата!!! СТУДЕНТСКА РАБОТА ВО АМЕРИКА, ЛЕТО 2017 Живеј и работи во предградие на Chicago!!! Chicago безвременска дестинација и секогаш атрактивна за македонските студенти….


Живеј и работи на само 1 час од Њу Јорк – саатница од 10$ до15$

Живеј и работи на само 1 час од Њу Јорк!!! ЛЕТНА СТУДЕНТСКА РАБОТА ВО АМЕРИКА Поради големиот интерес што годинава го пројавија студентите за Long…


Работа за студенти во Америка

Почитувани студенти Дали знаете дека Коузон може да Ви организира средба со Американски работодавци и тоа на саем за вработување кој ќе се одржи на…


Македонец од Америка вработува македонски студенти

МАКЕДОНЕЦ ОД АМЕРИКА – ВРАБОТУВА МАКЕДОНСКИ СТУДЕНТИ B-Lux Grill and Bar, Wisconsin Dells, WI ЗА ПРВ ПАТ во Work and Travel програмата , Американец од…


За првпат на Македонци им се нуди можност за работа на Бахамите

Педесеет и пет млади од Македонија, преку компнијата „Коузон“ ко беа избрани да бидат дел од новоформираниот тим на „Fire Watch специјалисти“. Тие станаа дел од…


Обезбедени 1500 работни места за Македонци во САД – Аплицирајте до крајот на Февруари

Work & Travel America и годинава ќе прими и „вдоми“ за 4 месеци повеќе од 100.00 студенти од целиот свет . Сите тие студентите веќе…