Американски работодавци доаѓаат во Скопје – 350 работни места го чекаат вашиот избор

Објавено: вторник, 23 јануари 2018 во 11:44
Spread the love

АМЕРИКАНСКИТЕ РАБОТОДАВЦИ ДОАЃААТ ВО СКОПЈЕ
НАЈДОБРА МОЖНОСТ ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ ИДЕАЛНИОТ РАБОТОДАВЕЦ ЗА ВАС
350 работни места го чекаат вашиот избор

Почитувани Студенти

Дали знаете дека можете да имате ЛИЧНО интервју со работодавци од Америка, кои ќе престојуваат во Скопје во Февруари оваа година ?

Дали занете дека само со испраќање на е-маил за пријава за W&T 2018 ,можете да си обезбедите место за „ пат “ кон Америка ?

Дали занете дека Вашето аплицирање за оваа програма е само 3.000 денари ?

Дали занете дека Ви нудиме услови за учество кои ги нема никаде во регионов ?

Многу прашања а само еден одговор.

ВЕ ПОКАНУВАМЕ да не контактирате и да дознаете се за програмата за летна студенткка работа во Америка.

ВЕ ПОКАНУВАМЕ се се приклучите кон 100.000 илјади студенти од целиот свет кои секоја година работат , се дружат и се забавуваат во Америка.

Коузон Ве кани да аплицирате и да имате лична средба со американските работодавци кои доаѓаат во Скопје на саеми за вработување на студенти.

Се уште имате време да се одлучите за некоја од работните понуди и да си го обезбедите Вашиот работен договор, вашата виза и вашата авионска карта за Америка.

ПОБРЗАЈТЕ бидејќи местата се ограничени!
На следниот линк можете подетално да ги видите сите информации за работодавците и секако да изберете еден од нив:
https://goo.gl/puLwCM

Не ја пропуштајте оваа можност, каде имате избор од многу популарни дестинации, како што се: Ocean City (Maryland), Crater Lake (Oregon), Yellowstone National Park (Wyoming), Cape Cod (Massachusetts) и МНОГУ МНОГУ други!!!

Доколку сметате дека се уште не сте ја пронашле совршената понуда за Вас, Коузон Ви дава шанса да аплицирате за ТРЕТИОТ САЕМ, кој ќе се одржи на 25ти февруари.
За повеќе информации отворете го следниов линк:
https://goo.gl/sL1syX

Кога ќе изберете работна понуда од некој од ГОЛЕМИТЕ саеми на Коузон, се што ќе Ви преостане е да аплицирате на следната адреса [email protected] или да дојдете во некоја од нашите канцеларии во Скопје, Прилеп или Штип.