Се бараат фризери, фитнес тренери, козметичари, доктори – Плата од 2000-3000 долари

Објавено: вторник, 13 февруари 2018 во 21:07
Spread the love

Плата од 2000-3000 долари и гостински привилегии единствено со Steiner Leisure и Коузон?

Steiner Leisure е најголемата бродска компанија задолжена за СПА центрите на преку 150 бродови. Од прозорецот на вашето работно место имајте поглед на најубавите острови на планетава.

Отворени позиции:

  • Фризери
  • Фитнес тренери
  • Маникир техничари
  • Масерки (женски пол)
  • Козметичари
  • Терапевти за Акупунктура
  • Доктори за естетска медицина

Разговорен англиски е потребен за сите позиции.
Аплицирајте сега на [email protected]