Uncategorized

(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО): Новинар за време на снимање го погодил шрапнел!

Новинарот на Оријент Њуз Ибрахим ал-Катеб се здоби со тешки последици кога за време на снимање на прилог за воздушните напади во Алепо шрапнел го погоди во лице.

Во моментот на несреќата гледал во камерата, стоел и зборувал, а потоа се слушнала силна експлозија. Камерата паднала, кога камерманот ја кренал и го зумирал лицето на репортерот било прекриено со крв.

Се појавиле сомненија дека снимката не е автентична.

Предупредување: Видеото е вознемирувачко!

Поврзани вести

Back to top button