Внимавајте што купувате – На пазарот се појавија и кинески јајца

Објавено: вторник, 17 мај 2016 во 14:01
Spread the love

Човек повеќе не може да биде сигурен во она што ќе го купи. Плаќаме, поштено и тешко ги заработуваме парите, а тие нас не трујат. Погледнете за што станува збор…