Видео: Во 90-те ја родила првата 7-ка на светот: Како изгледаат 18 години подоцна?

Објавено: петок, 18 декември 2015 во 17:26
Spread the love

Сите бебиња претставуваат чудо на природата, но за некои веројатноста е мала и навистина воодушевувачка што успеале да преживеат.

cudo

Родителите на овие деца се сведоци за тоа колку животот е кршлив и што сè понекогаш треба да се направи.

Така, ова е приказна за не едно туку седум мали чуда на природата.

Во 90-тите 7-ката на МекКофи била вистинско чудо што преживеала по самото породување – сите седум деца совршено здрави.

Денес, имате можност да ги погледнете 18 години подоцна сите седум како се подготвуваат да заминат на колеџ…