Мистерии

ВИДЕО: Пронајдeна база на вонземјани во Украина?

Во близина на украинското село Скобичка (Закарпатска област) вонземјаните имаат своја база, тврдат уфолози. Локалните жители снимале неодамна дискообразен летечки објект и им соопштиле на научниците. Над регионот често може да се види НЛО.

База-НЛО-в-Закарпатье-267x200

Со помош на специјална апаратура Андреј Скабејда и Владимир Гуцар го откриле местото каде неодамна имало летачката чинија.

Тоа било крај блато, загадено со нафта. “Земени се мостри од почвата, која е со сина нијанса, покажуваат присуството на зголемена содржина на метали. Ова место е силно енергетско. Вонземјаните доаѓаат веројатно за да извлечам енергија “, тврди Гуцар.

Поврзани вести

Back to top button