ФОТО: Дунавка Трифуновска го освои Вевчани

Објавено: четврток, 14 јануари 2016 во 09:19
Spread the love

Дунавка е убедливо најславната личност за минатата година. Нормално, Вевчанскиот карневал не може да помине без нејзино присуство.

dunavkavevcani

фото:Охрид1