ВИДЕО: Полицијата застрелува еден од терористите, тој сепак го активира експлозивот

Објавено: среда, 29 јуни 2016 во 08:19
Spread the love

На социјалните мрежи се споделува видео од вечерашниот смртоносен самоубиствен терористички напад врз истанбулскиот аеродром, на кое се гледа како полицијата пука во еден од напаѓачите во обид да го спречи да го исполни мрачниот план, но иако повреден, терористот не се откажува од тоа со себе да однесе и други животи.