ВИДЕО: Погледнете со што се занимава денес Шехерезад

Објавено: понеделник, 25 јули 2016 во 11:49
Spread the love

Берѓурзал Корел имавме можност  ја гледавме во најпознатите турски серии „Шехерезад“ и „ Карадај“, но од сега имаме прилика и да уживаме и во нејзиниот прекрасен глас.

Слушнете како пее Корел…