ВИДЕО: Eксперимент – лакомоста на луѓето нема граници

Објавено: понеделник, 25 јули 2016 во 11:57
Spread the love

Кога човеков прошета со куп пари на него и знак на кој пишуваше „Земете колку ви треба“, ќе се изненадите од реакцијата на минувачите.

Оние кои беа убаво дотерани и носеа скапа облека лакомо земаа од парите, а кога наиде еден бездомник…