(ВИДЕО) Пензионерка стисна на гаста на „Мерцедесот“ и буквално влезе во Градското собрание

Објавено: сабота, 16 јануари 2016 во 20:49
Spread the love

Седумдесет и шестгодишната баба ја стисна педалата за гас на своето БМВ и од паркингот нагло забрза и удри директно во ѕид, а по вториот обид се залета во зградата и продолжи да вози во внатрешноста на градското собрание.

Оваа пензионерка се правдала со тоа што кочниците и откажале.