ВИДЕО: Оваа руска снимка расплака милиони луѓе

Објавено: недела, 3 јануари 2016 во 15:55
Spread the love

Во денешно време речиси и да не постои возач кој нема инсталирано безбедносна камера во својот автомобил.

А, вакви сцени за жал не се гледаат така често и токму поради тоа овие снимки ги воодушевија многумина.