ВИДЕО: Обучувани од монаси, овие војници се непобедливи

Објавено: петок, 18 март 2016 во 19:26
Spread the love

Постојат тврдења кои велат дека овие кинески војници се обучувани од монаси во манастирот Шаолин.

Од видеото кое ќе го погледнете ќе ви се заледи крвта и со право бидејќи она што го демонстрираат војниците е неверојатно.

Не е наведено каде се одржала оваа вежба, ниту која единица учествувала во неа, но има коментари дека овие војници многу веројатно ја поминале обуката во манастирот Шаолин.
Мајсторите по кунг фу, обучени во легендарниот будистички храм, се способни да претрпат и многу потешки предизвици он оние демонстрирани во видеото.