ВИДЕО: Мислел дека снима ерупција на вулкан, а снимил НЛО?

Објавено: четврток, 30 јуни 2016 во 11:25
Spread the love

Кога се во прашање природните непогоди, луѓето најмногу стравуваат од уништување, сепак тоа што некој снимил на местата на катастродите покажува дека постојат и полоши работи за кои треба да се грижиме. Тоа што се случило во Косатрика е одличен пример за тоа. Имено, во март вулканот Туриалба почнал да исфрла чад и пепел во атмосферата.

Мештаните тогаш почнале да го снимаат вулакнот и да реагираат за него, а во мај еден од мештаните на видето кое го направил забележал морничава работа.

Тој тврди дека видел НЛО како лебдди над фудбалскиот терен недалеку од вулканот. Според неговите зборови, непознатото летало слетало и по 11 минути повотрно одлетало.