Видео: Милица Тодоровиќ падна на сцена!

Објавено: вторник, 3 мај 2016 во 16:20
Spread the love

Српската пејачка Милица Тодоровиќ падна на сцена среде настап, но како вистински професионалец стана и продолжи да пее како ништо да не се случило. Погледнете го падот.