ВИДЕО: Како да го парализирате силувачот за една секунда

Објавено: четврток, 16 јуни 2016 во 18:43
Spread the love

За една девојка или жена не пости пострашно искуство од тоа да некој манијак се обиде да ги силува.
За да го спречите ова понижување, важно е да ги познавате основните техники на самоодбрана. Ако немате време да се запишете на часови на боречки вештини, обавезно погледнете го видеото.

Во него американската манекенка и актерка и поранешна борачка Ив Торес покажа како да се одбраните од напаѓачите и да го оневозможите сексуалниот напад.