Uncategorized

ВИДЕО: Ја соблекоа гола – Три жени брутално ја претепаа љубовницата на нивните сопрузи

Неверојатно тепање доби една жена на Крим. Всушност, три жени дознале дека таа е љубовница на нивните сопрузи, па во едно мало село на полуостворовот Крим страшно ја претапаа.

Во видеото кое го снимил еден минувач, трите жени ја буткаат прељубницата на подот и ја тепаат со раце и нозе. Потоа ја соблекуваат гола, ја влечат за коса и ја плукаат и така понижена ја „шетаат“ низ местото.

Наводно, една од измамените жени била бремена, па така никој од минувачите не сакаше да и помогне на љубовницата.

Не е познато дали насилниот случај е пријавен во полиција, но снимката замногу брзо време се рашири на социјалните мрежи.

Поврзани вести

Back to top button