ВИДЕО: Ѓавол среде Ватикан

Објавено: среда, 6 јули 2016 во 14:48
Spread the love

Турист снимил чудно видео при посетата во Ватикан.

Пред да влезе во црквата, неименуваниот маж снимил видео, на кое се гледа како црна фигура стои на прозорот кај камбаните и изгледа како да ќе скокне во секој момент.

Нормално, ваквата снимка наиде на дискусија на социјалните мрежи. Некои сметаа дека тоа е самиот ѓавол, други дека се работи за дух од човек кој извршил самоубиство, а трети дека се работи за превара. Погледнете и одлучете самите!