ВИДЕО: Хрватската претседателка запеа

Објавено: петок, 11 декември 2015 во 19:23
Spread the love

Претседателката на Република Хрватска за време на дводневната официјална посета на Словачка меѓу останатото се сретна и со хрватското национално малцинство кое живее во Словачка веќе неколку векови.

Во таа прилика претставниците на хрватската заедница во Словачка и запеаа на претседателката песна ов Винка Гоца „Вило моја“. Колинда не издржа и самата запеа заедно со нив.