ВИДЕО: Еве како да изградите идеално тело работејќи во бавча

Објавено: вторник, 28 март 2017 во 09:06
Spread the love

Србинката Јована Марковиќ ќе ве научи како да направите идеално тело за летоска и тоа на природен начин и без да плаќате огромни суми во теретана. Се што ви треба е бавча и желба за садење.

Вежби за нозе со помош на лук.

Кардио вежби со садење компир.