ВИДЕО: Две НЛО следат авион?

Објавено: вторник, 22 август 2017 во 12:41
Spread the love

Видео објавено на Фејсбук страница која се интересира со следење и пронаоѓање на неидентификувани летечки објекти објави видео на кое што се гледа како покрај еден патнички авион се појавуваат две помали летала.