(ВИДЕО) Докажано постоење на кемтрејлс – Пилотот заборави да ги исклучи моторите пред слетување

Објавено: среда, 17 февруари 2016 во 14:34
Spread the love

Пилот на комерцијален авион, направи голем пропуст и докажа дека постојат кемтрејлс, кога при едно слетување едноставо заборави да го изгасне системот, па истите беа видливи на многу мала висина, а што забележаа луѓето со својата камера, како и безбедносните камери на аеродромот.

Имено авионот при слетување на пистата сеуште ги испушташе отровите во воздухот, што досега на никого не му се случило. Ова е прв видлив доказ за луѓето кои се нарекуваат „теоретичари на завери“, а кои тврделе дека авионите во атмосферата испуштаат недозволиви аеросол без знаење на човештвото и на штета на истото.