(ВИДЕО) Анаконда проголтува нога на човек

Објавено: среда, 17 февруари 2016 во 14:48
Spread the love

Дали поради месото или кожата, овие луѓе не бираат начин да се докопаат до огромните анаконди и можеме слободно да ги наречеме најхрабрите луѓе на светот.

Кога ќе помислиме што човек е во можност да направи за да дојде до својот плен, тешко можеме и самите да се двоумиме што можеме да напрвиме, некои работи, од кои ни зависи животот.

Иако ова тешко може да се спореди со пленот од кои ни зависи животот, овие момци се подготвени, за истиот да го дадат својот.

Имено за да ја уловат анакондата поради кожата, едно момче се вовлече во дупка во земјата од која сите очекувале да излезе змијата.

Во еден момент неговата нога, како мамка почнала да тресе, и змијата го улови. Момците почнаа да ја влечат змијата која му ја проголта речиси целата нога, за потоа да го извлечат од дупката.

Откако заврши, од наизглед и опасна ситуација, момците ја одраа кожата на змијата и продолжија по својот пат како ништо да не се случило.