ВИДЕО: Девојка го снимила перверзниот шеф кој ја уценувал: „Ако ме задоволиш орално нема да работиш прекувремено

Објавено: среда, 3 август 2016 во 15:30
Spread the love

Храбрата девојка Микана Милхо била уценувана од нејзиониот шеф дека се додека не го задоволи орално ќе работи прекувремено и ќе чисти тоалети.

Се почнало, така што шефот кој имал 47 години, ја штипкал по задникот. Меѓутоа храбрата Милхо одлучила да го надмудри и да ги сними тие гадости. Поставила камера во својата ташна и на тој начин успеала да ги документира моментите, кои подоцна ги предала на суд.

Ако не се согласам на сексуален однос со вас, морам да работам до 1 наутро прашала таа. Па ако не сакаш кондом, не би ми сметало ни орално задоволувањео дговорил тој.

Погледнете го видеото: