ВИДЕО+18: И кажа на девојката дека е ХИВ позитивен и таа го прегази со автомобил

Објавено: четврток, 16 јуни 2016 во 15:31
Spread the love

Шокантна видео снимка прикажува како жена го прегазува нејзиниот љубовник откако дознала дека е ХИВ позитивен. Инцидентот бил снимен од безбедносната камера на соседот. 43-годишната Мисти Ли Вилк потоа завршила в затвор.
Untitled
Човекот преживеал но поминал со повредени пршлени. Според кажувањата, на овој настан му претходела расправија откако тој ѝ кажал дека е ХИВ позитивен. Како што Вилк ѝ раскажала на полицијата, нејзиниот дечко ѝ се насмеал в лице додека и го соопштувал тоа и ја нападнал со џебен нож, расекувајќи ја по раката.