Урнебесно видео: Полицаец бега од глушец

Објавено: четврток, 6 април 2017 во 09:54
Spread the love

Полицаецот безгрижно се шеташе низ ходниците на полициската станица во Флорида, кога одеднаш налета на глушец.

Неговата панична реакција беше толку неочекувана што видеото од безбедносните камери брзо стана вирално.