бебе

Бебе 15 часа било во мртовечница, а потоа оживеало!

Минијатурното бебе Ан Ан прерано се родило во кинеска болница на 8 јануари, а прогласено е за мртво на 4 февруари 2016 година. По прогласувањето на…


No Image

Спасено бебе кое било избодено и живо закопано

Жена која пасела говеда во Тајланд наишла на мал свеж гроб од кој се слушало плачење на бебе. Таа ја откопала земјата и од таму…


Мајка после операција не можела да се разбуди – Ја разбудил плачот на нејзиното бебе

Рилан Кавли е премала за да го разбере чудото во кое била и таа самата дел. Всушност таа е уште во пелени. Но тие кои разбираат…


No Image

Го изгубија своето дете и сега предупредуваат: Вакцината е неопходна!

Кетрин и Грег Хјуџес објавија потресно видео на Јутјуб за својот, сега веќе покоен син Рајли кои починал како последица од голема (магарешка) кашлица, и…