Работни понуди на неделата – Можност да работите за сатници 12 до 14 долари

Објавено: вторник, 21 ноември 2017 во 11:54
Spread the love

РАБОТНИ ПОНУДИ НА НЕДЕЛАТА – KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
TOP OFFERS OF THE WEEK – STUDENT SUMMER JOB’S
3 IN 1 – ONLY WITH KOUZON

Недела на МНОГУ ИЗНЕНАДУВАЊА , ПОПУСТИ И ТОП РАБОТНИ ПОНУДИ 

ШТО ВИ НУДИМЕ КАКО ТОП РАБОТНИ ПОНУДИ ?
Во интерес на студентите од Македонија , одбравме три работодавци на атрактивни локации, со одлични саатници и многу многу работни позиции💲💸💲💸💲 💸💲:

1. MARTHA’S VINEYARD – MASSACHUSETTS
Oдличниот работодавец Sea Food Shanty лоциран на топ работна дестинација позната под името Martha’s Vineyard.
Ексклузивен остров – дестинација за летен одмор на богати туристи од целиот свет.
– 💵 саатници од $12 & $14 на час https://goo.gl/ppjRgp

2. CAPE CODDER – HYANNIS, MA
Работете и поминете го следното лето на најдоброто место на Cape Cod, добро познатиот и многу популафрен град на студентите од регионов – HYANNIS.
Во овој град имаме работодавец кој безусловно го препорачуваат сите оние студенти кои веќе работеле кај него – името на работодавецот е CAPE CODDER
Кај нив можете да ги имате овие работни позиции ; server, pool attendant, life guard, dishwasher.
– саатници од $3.75 +tips & $11 на час 💵https://goo.gl/ZSQuaj

3. LAKE GEORGE STEAMBOAT – LAKE GEORGE ,NEW YORK
Со посебно задоволство би сакале да Ви го понудиме како опција и овој премиум работодавец кој привлекува голем број на туристи секој ден – LAKE GEORGE STEAMBOAT.
На оваа дестинација ќе имате можност да работите на некој од трите бродови кои крстарат на Lake George и да уживате во прекрасната природа.
Атрактивни работни позиции за секо од вас: food runner, wait staff, snack bar attendant, host/hostess, prep cook, dishwasher.
– 💵 саатници од $10.40 +tips https://goo.gl/t9DNSH

За повеќе информации за сите наведени понуди , слободно контактирајте не на inf[email protected] или посетете не во некоја од нашите канцеалрии .
078 45 44 26 или 078 45 44 13