ПОНУДА ЗА МЛАДИ И СТУДЕНТИ- РАБОТА ВО ЕЛИТНИ ХОТЕЛИ

Објавено: четврток, 30 март 2017 во 17:07
Spread the love

РАБОТА ВО ЕЛИТНИ ХОТЕЛИ ВО БУГАРИЈА – Слънчев бряг – Sunny Beach)

Коузон отвара нова „врата„ за летна работа за младите и студентите од Македонија.
Оваа понуда ве води на прекрасниот брег на Црното Море , во популарниот туристички центар – Слънчев бряг.

Понудите што ги имаме за Вас ви нудат :

– работна виза за Р. Бугарија во траење од 3 до 6 месеци
– сместување во самиот хотелски комплекс
– плата над просекот

За да добиете шанса за вработување треба да:

– знаете Англсики јазик ( германски )
– да сте слободни во текот на летото
– да сакате да работите .

Работните позиции се следниве:

– Бартендер/Бармен
– Келнери/ки
– Собари/ки
– Готвачи/помошник готвач
– Андминистратор/ка ( со познавање на германски јазик )
– Buffet Steward
– Пиколо/Портиер

Бројот на слободни работни места за оваа понуда е ограничен.
Доколку одлучите да аплицирате Ве молиме да ни испратите Ваше CV – на англсики јазик на [email protected]