БизнисИзбор на уредникот

Најдобрата Европска бродска компанија ќе вработува млади и амбициозни лица од Македонија

Најдобрата Европска бродска компанија за крстарење , ширум ги отвора вратите за млади и амбициозни лица од Македонија. Се нудат работни позиции за лица од 19-35 години.

Процесот на вработување започнува следната недела на 25 Јули со интервју во Скопје.
MSC Cruises нуди бесплатна обука со врвните менаџери од компанија за сите оние кои ќе учествуваат на интерјуата од 25-27 Јули .

Многу бенефити на едно место – работа, одлична плата , можност за градење на кариера и бесплатни патувања по најдобрите светски туристички дестинации .

За подетални информации можете да не контактирате на [email protected] или на телефонските броеви 078 45 44 38 , 078 258 208 .

Поврзани вести

Back to top button