ЛЕТНА СТУДЕНТСКА РАБОТА ВО АМЕРИКА

Објавено: вторник, 14 март 2017 во 13:56
Spread the love

РАБОТНИ ПОНУДИ ЗА НЕЗАБОРАВНО ЛЕТНО ЖИВОТНО И РАБОТНO ИСКУСТВО
КОУЗОН – ПОСЛЕДНА ПОНУДА

Почитувани студенти ,
Ова е информација која се надеваме дека може да предизвика интерес кај Вас.

ВИ НУДИМЕ МОЖНОСТ ЗА ИЗБОР НА РАБОТНИ ПОНУДИ КАЈ СУПЕР АТРАКТИВНИ РАБОТОДАВЦИ.
ВИ НУДИМЕ ИЗБОР НА ДЕСТИНАЦИЈА – РЕГИОН – ГРАД
ВИ НУДИМЕ СТУДЕНТСКИ КРЕДИТ СО 12 МЕСЕЧЕН ГРЕЈС ПЕРИОД
ВИ НУДИМЕ АВИОНСКИ КАРТИ ЗА ЛЕТ ДО АМЕРИКА ПО НАЈПОВОЛНИ ЦЕНИ.
Едноставно , ако сакате да бидете дел од 2.500 студенти од Македонија кои летово ќе патуваат за Америка, крајно време е да аплицирате.
Сите рокови за аплицирање завршуваат на 22 март.
На Ваше барање ќе Ви ги испратиме сите актуелни работни понуди.
На Ваше барање ќе Ви помогнеме во изборот на работната понуда и …….
НА ВАШЕ БАРАЊЕ ЌЕ ВЕ ОДНЕСЕМЕ ВО АМЕРИКА .

За повеќе информации контактирајте не на [email protected] или на телефон 078 45 44 13 или 078 45 44 36

Со почит , KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA 2017