Ја измаил со друга: Таа смислила одмазда (ВИДЕО)

Објавено: четврток, 21 јануари 2016 во 16:52
Spread the love

Една разочарана девојка, која била лута поради фактот што нејзиното момче ја измамило, и затоа смислила начин да му се одмази. Но,… наместо да го исфрли својот гнев врз возилото на екс-момчето, настрадал автомобилот на еден сериозен бизнисмен. Кога сфатила дека многу згрешила избегала од доживеаниот срам.